ПрАТ"Берегівський кар"єр"

Код за ЄДРПОУ: 32703031
Телефон: 03141-23589
e-mail: beregovo@net.ua
Юридична адреса: 9260,Закарпатська обл.,Берегівський р-н,с.Мужієво,вул.Ракоці Ференца ІІ,245
 
Дата розміщення: 24.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Голова правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Черешня Йосип Андрiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1947
5) освіта** Середня-спецiальна
6) стаж роботи (років)** 53
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Директор ДП "Берегiвський кар'єр", Голова правлiння ЗАТ "Берегiвський кар'єр"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.05.2011, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. В межах своєї компетенцiї згiдно Статуту дiє без довiренностi вiд iменi товариства, представляє його iнтереси перед усiма суб'єктами господарювання, iншими юридичними та фiзичними особами; в межах своєї компетенцiї згiдно Статуту розпоряджається майном товариства; в межах своєї компетенцiї згiдно Статуту укладає господарськi i iншi договори вiд iменi товариства, видає довiреностi вiд iменi товариства; в межах своєї компетенцiї згiдно Статуту користується правом розпорядження коштами товариства; у межах своєї компетенцiї видає локальнi нормативнi документи, накази, розпорядження i дає вказiвки, обов'язковi для всiх працiвникiв товариства. Припинено повноваження Голови Правлiння на пiдставi рiшення Наглядової ради вiд 21.09.2017р. ( протокол № 21/09/2017 вiд 21.09.2017р.) у зв'язку з поданою заявою за власним бажанням. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Загальний стаж роботи (рокiв) - 53. Попереднi посади: Директор ДП "Берегiвський кар'єр", Голова правлiння ЗАТ "Берегiвський кар'єр". Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах.


1) посада* Член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Телепко Остап Зiновiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1957
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 43
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Головний механiк пiдприємства
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.09.2017, 5 років
9) опис Повноваження здiйснює згiдно статуту Товариства та Положення. Призначено на посаду Члена Правлiння на пiдставi рiшення Наглядової ради вiд 21.09.2017р. ( протокол № 21/09/2017 вiд 21.09.2017р.) у зв'язку з переобранням Правлiння. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Загальний стаж роботи (рокiв) - 43. Попереднi посади: Головний механiк пiдприємства. Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах.


1) посада* Член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Голуб Вiктор Сергiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1955
5) освіта** Середня-спецiальна
6) стаж роботи (років)** 44
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Головний iнженер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.05.2011, 5 років
9) опис Повноваження здiйснює згiдно статуту Товариства та Положення. Припинено повноваження Члена Правлiння на пiдставi рiшення Наглядової ради вiд 21.09.2017р. ( протокол № 21/09/2017 вiд 21.09.2017р.) у зв'язку iз закiнченням термiну дiї повноважень. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Загальний стаж роботи (рокiв) - 44. Попереднi посади: Головний iнженер. Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Черешня Іван Андрійович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** д/н
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 45
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПрАТ "Берегівський карєр" – головний бухгалтер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 03.01.2007, безстроково
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначені посадовою інструкцією. Звiльнено з посади Головного бухгалтера на пiдставi наказу Голови правлiння вiд 21.09.2017р. (Наказ №43 вiд 21.09.2017р.) на пiдставi поданої заяви за власним бажанням. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) - 45. Попередні посади: ПрАТ "Берегівський карєр" – головний бухгалтер. Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах, та паспортних даних.


1) посада* Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Сальник Валерiй Григорович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1964
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 32
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Голова правлiння, Корпорація УБМ, заступник голови корпорацiї, голова корпорацiї
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2015, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. Органiзовує та координує роботу Ради, здiйснює стратегiчне керiвництво дiяльнiстю товариства, контроль за дiяльнiстю виконавчого органу товариства та реалiзацiєю прав акцiонерiв. Змін у персональному складі посадових осіб у звітному періоді не було. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) - 32. Попередні посади: Голова правлiння, Корпорація УБМ, заступник голови корпорацiї, голова корпорацiї. Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах. Посадова особа є представником акціонера товариства.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Сторожук Олена Володимирiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1982
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 18
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Фінансовий директор ТОВ "ПерлітГруп", заступник директора в ТОВ "Укрекобудінвест"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2015, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. Органiзовує та координує роботу Ради, здiйснює стратегiчне керiвництво дiяльнiстю товариства, контроль за дiяльнiстю виконавчого органу товариства та реалiзацiєю прав акцiонерiв. Обрано на посаду Члена Наглядової ради-Секретаря Наглядової ради як представника акцiонера-юридичної особи ТОВ "IНТЕЛГРУПП" (код ЄДРПОУ 34533132), на пiдставi рiшення Наглядової ради вiд 21.09.2017р. ( протокол № 21/09/2017 вiд 21.09.2017р.) у зв’язку з обранням робочих органiв Наглядової ради. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) - 18. Попередні посади: Фінансовий директор ТОВ "ПерлітГруп", заступник директора в ТОВ "Укрекобудінвест". Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах. Посадова особа є представником акціонера товариства.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Дюкарьов Владислав Анатолiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1982
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 32
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Генеральний директор
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2015, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. Органiзовує та координує роботу Ради, здiйснює стратегiчне керiвництво дiяльнiстю товариства, контроль за дiяльнiстю виконавчого органу товариства та реалiзацiєю прав акцiонерiв. Змін у персональному складі посадових осіб у звітному періоді не було. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) - 32. Попередні посади: Генеральний директор. Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах. Посадова особа є представником акціонера товариства.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Волков Богдан Григорович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1981
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 17
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Генеральний директор ТОВ "АВЕ-Медгруп"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2015, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. Органiзовує та координує роботу Ради, здiйснює стратегiчне керiвництво дiяльнiстю товариства, контроль за дiяльнiстю виконавчого органу товариства та реалiзацiєю прав акцiонерiв. Припинено повноваження представника члена Наглядової ради юридичної особи - ТОВ "Атвуд-Iнвест" (код за ЄДРПОУ 34478454) на пiдставi повiдомлення про замiну члена Наглядової ради-представника акцiонера ТОВ "Атвуд-Iнвест" вiд 21.09.2017р. у зв'язку з замiною представника акцiонера. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) - 17. Попередні посади: Генеральний директор ТОВ "АВЕ-Медгруп". Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах. Посадова особа є представником акціонера товариства.


1) посада* Голова Ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Крупко Антонiна Анатолiївна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1981
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 18
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Головний бухгалтер ТОВ "ПерлітГруп"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2015, 5 років
9) опис Повноваження Голови ревiзiйної комiсiї полягає у здiйсненнi керiвництва дiяльнiстю ревiзiйного органу товариства, який в свою чергу контролює фiнансово-господарську дiяльнiсть виконавчого органу товариства. Обов`язки виконує колегiально у складi ревiзiйної комiсiї, вiдповiдно до статуту товариства. Змін у персональному складі посадових осіб у звітному періоді не було. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) - 18. Попередні посади: Головний бухгалтер ТОВ "ПерлітГруп". Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах.


1) посада* Член Ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Годлевський Вiталiй Iванович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1975
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 24
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Генеральний директор ТОВ "ПерлітГруп"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2015, 5 років
9) опис Обов`язки виконує колегiально у складi ревiзiйної комiсiї, вiдповiдно до статуту товариства. Змін у персональному складі посадових осіб у звітному періоді не було. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) - 24. Попередні посади: Генеральний директор ТОВ "ПерлітГруп". Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах.


1) посада* Голова Правління
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Волков Богдан Григорович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1981
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 17
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Генеральний директор ТОВ "АВЕ-Медгруп"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.09.2017, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. В межах своєї компетенцiї згiдно Статуту дiє без довiренностi вiд iменi товариства, представляє його iнтереси перед усiма суб'єктами господарювання, iншими юридичними та фiзичними особами; в межах своєї компетенцiї згiдно Статуту розпоряджається майном товариства; в межах своєї компетенцiї згiдно Статуту укладає господарськi i iншi договори вiд iменi товариства, видає довiреностi вiд iменi товариства; в межах своєї компетенцiї згiдно Статуту користується правом розпорядження коштами товариства; у межах своєї компетенцiї видає локальнi нормативнi документи, накази, розпорядження i дає вказiвки, обов'язковi для всiх працiвникiв товариства. Призначено на посаду Голови Правлiння на пiдставi рiшення Наглядової ради вiд 21.09.2017р. ( протокол № 21/09/2017 вiд 21.09.2017р.) у зв'язку зi звiльненням Голови правлiння. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Загальний стаж роботи (рокiв) - 17. Попереднi посади: Генеральний директор ТОВ "АВЕ-Медгруп". Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах.


1) посада* Член Правління
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ковальчук Олександр Полiкарпович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1947
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 35
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПрАТ "Берегівський кар’єр", Інженер з ОП та ТБ
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.09.2017, 5 років
9) опис Повноваження здiйснює згiдно статуту Товариства та Положення. Припинено повноваження Члена Правлiння на пiдставi рiшення Наглядової ради вiд 21.09.2017р. ( протокол № 21/09/2017 вiд 21.09.2017р.) у зв'язку iз закiнченням термiну дiї повноважень. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Загальний стаж роботи (рокiв) - 35. Попереднi посади: ПрАТ "Берегівський кар’єр", Інженер з ОП та ТБ. Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Безсмертна Iрина Володимирiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1981
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 10
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ДП "Укрекоресурси", бухгалтер ТОВ "ПЕРЛІТ ГРУП", бухгалтер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.09.2017, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом. Органiзовує та координує роботу Ради, здiйснює стратегiчне керiвництво дiяльнiстю товариства, контроль за дiяльнiстю виконавчого органу товариства та реалiзацiєю прав акцiонерiв. Призначено на посаду члена Наглядової ради як представника акцiонера-юридичної особи ТОВ "Атвуд-Iнвест" (код за ЄДРПОУ 34478454), на пiдставi повiдомлення про замiну Члена наглядової ради-представника акцiонера ТОВ "Атвуд-Iнвест" вiд 21.09.2017р. у зв'язку з замiною представника акцiонера. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи (років) - 10. Попередні посади: ДП "Укрекоресурси", бухгалтер; ТОВ "ПЕРЛІТ ГРУП", бухгалтер. Посадова особа не дала згоди на розкриття інформації щодо посад, які обіймає на інших підприємствах. Посадова особа є представником акціонера товариства.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Голова правлiнняЧерешня Йосип Андрiйовичд/н000000
Член правлiнняТелепко Остап Зiновiйовичд/н000000
Член правлiнняГолуб Вiктор Сергiйовичд/н000000
Головний бухгалтерЧерешня Іван Андрійовичд/н000000
Голова Наглядової радиСальник Валерiй Григоровичд/н000000
Член Наглядової радиСторожук Олена Володимирiвнад/н000000
Член Наглядової радиДюкарьов Владислав Анатолiйовичд/н000000
Член Наглядової радиВолков Богдан Григоровичд/н000000
Голова Ревізійної комісіїКрупко Антонiна Анатолiївнад/н000000
Член Ревізійної комісіїГодлевський Вiталiй Iвановичд/н000000
Голова ПравлінняВолков Богдан Григоровичд/н000000
Член ПравлінняКовальчук Олександр Полiкарповичд/н000000
Член Наглядової радиБезсмертна Iрина Володимирiвнад/н000000
Усього 0 0 0 0 0 0